Lidé mají jedinečnou možnost nechat si bezplatně vyšetřit zrak odborníky

Jedinečnou možnost nechat si zdarma vyšetřit zrak budou mít lidé ve středu 30. listopadu v 1.Oční, která je členem skupiny AGEL. Zdravotníci v čele s primářem očního centra MUDr. Jiřím Kuncem zájemcům zdarma změří dioptrie a ochotně zodpoví všechny otázky týkající se léčby dioptrických vad. Akce bude probíhat od 13.00 do 15.00 hodin.

Jedinečnou možnost nechat si zdarma vyšetřit zrak budou mít lidé ve středu 30. listopadu v 1.Oční, která je členem skupiny AGEL. Zdravotníci v čele s primářem očního centra MUDr. Jiřím Kuncem zájemcům zdarma změří dioptrie a ochotně zodpoví všechny otázky týkající se léčby dioptrických vad. Akce bude probíhat od 13.00 do 15.00 hodin.

Dioptrické vady patří mezi nejčastější poruchy zraku. Tyto vady se projevují zhoršeným, neostrým viděním, buď na krátkou vzdálenost nebo naopak do dálky, nebo může být porucha kombinovaná. „Návštěvníkům doporučíme nejvhodnější způsob, jak jejich vadu korigovat. Kromě předepsání brýlí a kontaktních čoček naše centrum disponuje také špičkovým laserem Allegretto Wave Eye-Q, díky kterému jsme schopni odstranit krátkozrakost až do 14 dioptrií, dalekozrakost do šesti dioptrií a astigmatismus v rozmezí minus až plus šesti dioptrií,“ popisujeprimář 1. Oční MUDr. Jiří Kunc, který bude pacientům v rámci akce také radit.

Kromě špičkové refrakční péče nabízí 1. Oční, která sídlí v areálu Vítkovické nemocnice, také specializovanou diabetickou a glaukomovou poradnu včetně vyšetření na nejmodernějším přístroji OCT. Lékařský tým tvoří oftalmologové s nejvyšším stupněm odborné kvalifikace.

Ing.Hana Szotkowská - mluvčí holdingu AGEL
tel: 725 310 241, e-mail: hana.szotkowska@agel.cz