Logo

Skupina AGEL je nejúspěšnějším poskytovatelem zdravotní péče
ve střední Evropě.

Média

AGEL rozšiřuje své působení ve dvou slovenských nemocnicích

28.7.2017

Společnost AGEL, nejúspěšnější soukromý poskytovatel zdravotní péče ve střední Evropě, rozšířil v tomto měsíci své působení ve dvou nemocnicích na Slovensku.

Zastupitelé Nitranského kraje odsouhlasili vstup skupiny AGEL do Nemocnice s poliklinikou Levice, a to v rámci 20letého pronájmu. Cílem společnosti AGEL bude stabilizace personální situace a spuštění nového dlouhodobého investičního programu, ke kterému se zavázala ve schváleném investičním plánu. „Naší snahou bude zajištění dalšího rozvoje levické nemocnice, který se projeví zvýšením kvality zdravotnických služeb pro obyvatele regionu,“ uvedl předseda představenstva společnosti AGEL MUDr. Milan Leckéši.

Krajští zastupitelé rovněž schválili prodloužení nájemní smlouvy Všeobecné nemocnice Komárno, kterou AGEL manažersky řídí od roku 2008. Během následujících 20 let, což je doba, na kterou byla nová nájemní smlouva prodloužena, se společnost AGEL zaměří na obnovu interního pavilonu, výstavbu centrálního příjmu a projekt výstavby komplexního nadregionálního onkologického centra.

V České republice provozuje společnost AGEL 11 nemocnic, síť poliklinik, lékáren, laboratoří, distribuční společnosti a další specializovaná zdravotnická zařízení. Od roku 2006 působí společnost také na Slovensku, kde v současnosti provozuje osm nemocnic, specializovanou nemocnici AGEL Clinic v Bratislavě a další zařízení.  

Vloni bylo ve zdravotnických zařízeních skupiny AGEL v České a Slovenské republice ambulantně ošetřeno téměř 2,5 miliónu osob, hospitalizováno zhruba 170 tisíc pacientů a narodilo se zde přes 10 tisíc dětí.

 

zpět na novinky

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL