Logo

Skupina AGEL je nejúspěšnějším poskytovatelem zdravotní péče
ve střední Evropě.

Média

AGEL Střední zdravotnická škola v Ostravě přivítá své první studenty

29.8.2017

Již za pár dní přivítá AGEL Střední zdravotnická škola v Ostravě - Koblově své historicky první studenty. Učitelský sbor i další zaměstnanci školy tak mají v těchto dnech plné ruce práce s přípravami na nový školní rok.

V přípravném týdnu se musí učitelský sbor nejen seznámit se všemi organizačními záležitostmi, ale připravuje také třídy a odborné učebny pro své žáky. „Ladíme poslední detaily, například skládáme nově zakoupené anatomické modely a čeká na nás také výzdoba tříd, kde se aktuálně instalují nové keramické tabule a nástěnky. Už se velmi těšíme na naše budoucí studenty,“ uvedla Jaroslava Víchová, která bude vyučovat odborné zdravotnické předměty a zároveň bude třídní učitelkou zdravotnických asistentů.

Školu založila společnost AGEL, nejúspěšnější poskytovatel zdravotní péče ve střední Evropě. „Naše střední škola vznikla na základě stálého a prohlubujícího se nedostatku zdravotnického personálu v České republice. Má za cíl podílet se na výchově budoucího personálu s dopadem na jeho stabilizaci,“ sdělil ředitel školy Vladimír Janus s tím, že nový školní rok v pondělí 4. září odstartuje se třemi třídami prezenčních a jednou třídou dálkových studentů, kteří budou studovat v oborech - zdravotnický asistent, zdravotnické lyceum a laboratorní asistent.

zpět na novinky

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL