Logo

Skupina AGEL je nejúspěšnějším poskytovatelem zdravotní péče
ve střední Evropě.

Média

Skupina AGEL se rozrůstá o Nemocnici Říčany

20.12.2017

Skupina AGEL, která je největším a nejúspěšnějším poskytovatelem soukromé zdravotnické péče ve střední Evropě, se od 1. ledna 2018 rozroste o Nemocnici Říčany.

„Dvacátého prosince jsme podepsali kupní smlouvu na 100 % akcií společnosti Nemocnice Říčany, která nabude účinnosti 1. ledna 2018, kdy se skupina AGEL stane faktickým vlastníkem nemocnice,“ uvedl předseda představenstva společnosti AGEL MUDr. Milan Leckéši.  

Nemocnice v Říčanech je menší zdravotnické zařízení s lůžkovou internou, jednodenní chirurgií a následnou rehabilitační péčí. Dále poskytuje řadu ambulantních ošetření v obecných i specializovaných lékařských oborech. Součástí nemocnice je digitalizované RTG pracoviště a nové oddělení klinické biochemie a hematologie.

„Rozšíření skupiny AGEL o Nemocnici Říčany, která bude již naší dvanáctou v Česku, zapadá do deklarované strategie postupného rozvoje. Dominantní postavení má naše skupina v Olomouckém a Moravskoslezském kraji, nová nemocnice je naší druhou v Čechách. V Říčanech chceme, podobně jako v Lounech, které jsme získali vloni, rozvíjet dosavadní obory. Naším dlouhodobým cílem je péči v tomto zdravotnickém zařízení nejen zkvalitňovat, ale také rozšiřovat,“ doplnil MUDr. Milan Leckéši.

V České republice provozuje AGEL k dnešnímu dni 11 nemocnic, síť poliklinik, lékáren, laboratoří, distribuční společnosti a další specializovaná zdravotnická zařízení. Od roku 2006 působí AGEL také na Slovensku, kde v současnosti provozuje deset nemocnic, specializovanou nemocnici AGEL Clinic v Bratislavě a další zařízení.

zpět na novinky

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL