Logo

Skupina AGEL je nejúspěšnějším poskytovatelem zdravotní péče
ve střední Evropě.

Média

Vedení skupiny AGEL absolvovalo pracovní návštěvu v Lounech

25.4.2016

V Nemocnici Louny, kterou na začátku února koupila společnost AGEL, se dnes uskutečnila půldenní pracovní návštěva jejího vedení.

„Všichni členové si podrobně prohlédli celý areál nemocnice, seznámili se s lékařským personálem i vedením města. Na pracovním obědě jsme panu starostovi představili naše vize, se kterými jsme do regionu vstoupili. Dohodli jsme se na přípravě konceptu, který napomůže k řešení problému, který zdravotnictví v Lounech je,“ uvedl předseda představenstva společnosti AGEL MUDr. Ján Dudra, Ph.D., MPH. Pracovní návštěvy se zúčastnilo pět členů představenstva a dva členové dozorčí rady společnosti AGEL.

„Potěšil mě zájem, který vedení společnosti AGEL o problematiku zdravotnictví v našem regionu projevilo. Od jejich vstupu do nemocnice uběhly sotva tři měsíce, ale již cítím nový vítr, díky kterému dojde k pozitivním změnám. Problematika zdravotnictví je skutečně jedním z největších problémů našeho města a díky vstupu nového vlastníka do nemocnice všichni očekáváme změnu k lepšímu,“ uvedl starosta města Louny Radovan Šabata.

Neformálního pracovního setkání a následné diskuze o problematice zdravotnictví v regionu a možnostech řešení se zúčastnili také zástupci okolních měst a zdravotnických zařízení.

zpět na novinky

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL