Logo

Skupina AGEL je nejúspěšnějším poskytovatelem zdravotní péče
ve střední Evropě.

Média

Lékárny AGEL se rozšiřují o pobočky v Čeladné a Frýdlantu nad Ostravicí

25.9.2018

Nové vizáže i modernizovaného sortimentu se dočkaly v uplynulých týdnech lékárny na náměstí v Čeladné a na ulici Hlavní ve Frýdlantu nad Ostravicí. Obě provozovny jsou totiž nově součástí sítě Lékárny AGEL, kterých tak bude po celé České republice již dvacet devět. Slavnostní otevření obou lékáren proběhlo za účasti zástupců obcí i Lékáren AGEL v pondělí 17. září a již v těchto dnech jich mohou využívat všichni klienti.

Obě lékárny zůstávají ve svých původních prostorách i s původním personálem, změn se ale dočkal kromě vzhledu a názvu také nabízený sortiment. V Lékárně AGEL bude nově nabídka sortimentu širší, přehledněji členěná i jasněji označená.

„Klienti lékárny se mohou těšit na pestrý sortiment zboží zahrnující léčivé přípravky jak na lékařský předpis, tak i volně prodejné, nabídku kosmetiky, doplňků stravy i zdravé výživy a nově také zboží privátní značky Lékárna AGEL, mezi které patří například vitamíny, minerální tablety, hroznový cukr nebo třeba šalvějové pastilky. Tyto výrobky přitom nabízíme klientům za výhodnou cenu,“ říká Ing. Veronika Pastuchová Jeklová, MBA obchodní manažerka společnosti Repharm, která Lékárny AGEL provozuje.

Lékárny pod novou značkou budou pro místní obyvatele otevřeny každý všední den, Frýdlantská pak navíc i v sobotu. V Čeladné mohou klienti přicházet konkrétně v pondělí a pátky od 8 do 16 hodin, v úterky a čtvrtky od 8 do 14 hodin a ve středy od 8 do 17:30. Ve Frýdlantu nad Ostravicí je pak lékárna otevřena každá všední den od 7:30 do 17:30 hodin a v soboty od 7:30 do 11:30.

Slavnostního otevření obou poboček se v pondělí 17. září zúčastnil starosta Pavol Lukša za obec Čeladná, starostka RNDr. Helena Pešatová a místostarosta Mgr. David Pavliska za město Frýdlant nad Ostravicí, člen představenstva společnosti AGEL Ing. René Janosch a předseda představenstva společnosti Repharm PharmDr. Leoš Vít.

 „Můžu být pyšný, že s končícím volebním obdobím se podařilo na Čeladné zachovat dostupnost základní lékařské a lékárenské péče. Čeladná je středisko turistického ruchu a turisti, co se sem dostanou, vidí, že komplexní vybavenost je dokonalá,“ pronesl na slavnostním otevření starosta obce Čeladná Pavol Lukša.

 

zpět na novinky

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL