Logo

Skupina AGEL je nejúspěšnějším poskytovatelem zdravotní péče
ve střední Evropě.

Média

Klientům domova pro seniory plnili vánoční přání zaměstnanci Perfect Distribution

19.12.2018

Předplatné sobotních novin, stoleček do postele, nástěnné hodiny nebo polštář z paměťové pěny. I tyto dárky si přáli od Ježíška obyvatelé Domova odpočinku ve stáří. Jejich přání se jim rozhodli splnit zaměstnanci Perfect Distribution, člena skupiny AGEL, kteří seniorům dárky pořídili.

S příchodem adventu vyrostl v prostějovském sídle Perfect Distribution vánoční stromeček, který namísto baněk zdobil seznam přání. Každý, kdo se chtěl zapojit do projektu Strom splněných přání, si přání vyměnil za baňku a vydal se nakoupit dárek. Ten pak zabalený položil pod stromeček, odkud dárky putovaly v úterý 18. prosince přímo do rukou jednotlivých obyvatel domova pro seniory.

„Naši zaměstnanci přišli sami s nápadem, že pomohou Ježíškovi a dárky pro seniory nakoupí. Dostali jsme seznam přání 44 klientů Domova odpočinku ve stáří v Dolní Moravici, který patří pod Diakonii Rýmařov. Všechna přání jsme si ve firmě rozebrali a každý kupoval dárek konkrétnímu člověku, kterého ze seznamu znal pod křestním jménem. Vánoce neprožívají jen děti, ale také senioři, kteří mají svá skromná přání, a my jsme byli rádi, že jsme ta jejich přání mohli splnit,“ řekla Alice Molovčáková, specialistka marketingu a PR Perfect Distribution.

Mezi další přání patřily například cédéčko s relaxační hudbou pro klidný spánek, hrnkové květiny, teplá deka, seniorské osmisměrky, stolní lampička, bavlněná halenka nebo tepláky. Nechyběly ani antistresové omalovánky, detektivní audiokniha, balíček sladkostí či různá kosmetika.

„Některá přání byla až dojemná. Doslova donutila člověka zastavit se v předvánočním shonu a žasnout, jak mnohdy až obyčejné věci dokáží udělat radost. Věříme, že každé takovéto malé splněné přání dokáže vykouzlit úsměv na rtech člověka, který přání psal,“ dodala Alice Molovčáková s tím, že kromě dárků ze seznamu přání dostanou všichni obyvatelé domova také ještě jeden velký společný dárek. Tím je televize, kterou za všechny z Perfect Distribution koupila firma.

zpět na novinky

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL