Logo

Skupina AGEL je nejúspěšnějším poskytovatelem zdravotní péče
ve střední Evropě.

Média

AGEL generálním partnerem českého daviscupového týmu

6.3.2020

Společnost AGEL a.s., nejúspěšnější soukromý poskytovatel zdravotní péče ve střední Evropě, se stala novým generálním partnerem českého daviscupového týmu.

Spolupráci odstartuje prestižní souboj bývalých federálních partnerů. České tenisty čeká již 6. a 7. března kvalifikační kolo o postup na finálový turnaj s týmem Slovenska. Zápas odehraje tým kapitána Jaroslava Navrátila na půdě protivníka v Bratislavě. „Je nám ctí podporovat a být součástí tohoto historicky unikátního okamžiku, kdy se vůbec poprvé proti sobě na Davis Cupu postaví Česko a Slovensko. Budeme našim tenistům držet palce, aby se probojovali do finále turnaje v Madridu,“ uvedl předseda představenstva společnosti AGEL a.s. MUDr. Aleš Herman, Ph.D.

„Těší nás, že jsme ve společnosti AGEL našli nového silného partnera. Tato podpora je více než symbolická a současně dává marketingově velký smysl, vždyť právě v Česku a na Slovensku je náš nový partner nejsilnější. Pevně věřím, že naši reprezentanti v Bratislavě uspějí a představí se s logem AGEL při finálovém turnaji na podzim v Madridu,“ uvedl prezident Českého tenisového svazu Ing. Ivo Kaderka, CSc.  

Skupina AGEL patří mezi nejzkušenější soukromé poskytovatele zdravotní péče u nás - letos oslaví 30 let na trhu. V Česku a na Slovensku provozuje 22 nemocnic, síť poliklinik, lékáren, laboratoří a další specializovaná zdravotnická zařízení.

zpět na novinky

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL