AGEL podpoří studující maminky i zaměstnance. Každý měsíce dostanou stipendium 5000 korun

13.5.2022

Společnost AGEL připravila pro studenty nelékařských zdravotnických oborů na vysokých a vyšších odborných školách atraktivní motivační novinku. Stipendium 5000 korun mohou čerpat po celý rok studenti absolvující vzdělávání v kombinované/dálkové formě.

„Hlavním účelem stipendijního programu je nabídka podpory a motivace studentům a zaměstnancům, kteří si zvyšují kvalifikační stupeň v nelékařské profesi pro výkon povolání ve Skupině AGEL. Jeho pravidla jsou připravena tak, aby v maximální možné míře motivovala a současně zpřístupnila možnost zvýšení kvalifikace pro nelékařský personál i při stávajícím pracovním nasazení nebo při péči o dítě,” vysvětluje personální manažerka společnosti AGEL Mgr. Lucie Štěpánková, MBA.

Lákavý stipendijní program je zaměřen konkrétně na studenty ve 2. a 3. ročníku bakalářského studia VŠ a 2. až 4. ročnících VOŠ. „Využití moderních způsobů on-line teoretické výuky bude běžnou praxí, která bude zapojena do vzdělávacího plánu. Nedílnou součástí je také finanční podpora, která je každoměsíční po celou délku kalendářního roku, tedy 12 měsíců, včetně prázdnin, což považujeme při soustavné přípravě za samozřejmost,” pokračuje manažerka Štěpánková s tím, že nezáleží na zřizovateli školského zařízení, zda je součástí skupiny AGEL nebo se jedná o státní školské zařízení.

Stipendijní program kromě finanční podpory dává zájemcům o zvýšení kvalifikace možnost uplatnit se dlouhodobě ve špičkových zdravotnických zařízení Skupiny AGEL napříč Českou republikou. Veškeré podmínky k novince jsou k dispozici na agel.cz/kariera, zájemci získají informace také na telefonním číle 601 158 700 nebo na e-mailu: studenti@agel.cz a klara.pavlisova@agel.cz.